Banker som kan hjelpe deg få refinansiert forbrukslån

banker-refinansiert-forbrukslån

Trenger du samle smålån og kredittgjeld? En refinansiering vil sannsynligvis gi deg besparelser, både på rentene, og på antallet gebyrer. Her er tre banker som bør med i vurderingen når du leter etter det billigste alternativet.

Viktig om rentene

Samtlige banker med usikrede lån til refinansiering kredittvurderer deg. Vurderingen vil danne grunnlag for hvilket rentetilbud du får. Derfor vet du ikke de nøyaktige kostnadene før du mottar et lånetilbud. For å finne det billigste lånet, lønner det seg å søke hos flere banker, og så velge det mest gunstige tilbudet.

Bank Norwegian

Denne banken gir seg selv når det er snakk om å refinansiere dyr gjeld. Lånegrensene er fra 5 000 og opp til hele 600 000 kroner, noe som dekker de fleste lånebehov. Rentene hos Bank Norwegian er ikke alltid de beste, men mulighetene er der.

Bør vurderes fordi:

  • Du slipper gebyrer dersom pengene brukes til refinansiering.
  • Du får mulighet til nominelle renter helt nede i 7,99%.
  • Du kan søke sammen med medlåner.

Santander Consumer Bank

Santander var først ute blant storbankene til å tilby gebyrfrie lån. Gebyrfritaket gjelder imidlertid kun for de laveste lånesummene. Det minste lånet du kan få til refinansiering er på 10 000, mens det største er på 350 000 kroner. Gjennomsnittsrentene hos Santander er blant de laveste.

Bør vurderes fordi:

  • Du slipper gebyrer på lån inntil 70 000 kroner.
  • Du får mulighet til nominelle renter helt nede i 7,90%.
  • Den høyeste renten i banken er lavere enn hos de fleste konkurrentene (gunstig dersom du har dårlig kredittscore).

Instabank

Instabank er blant de nyeste i markedet for usikrede lån. Selskapet er likevel blitt en av de største aktørene innen forbrukerfinansiering. De fikk for kort tid siden refs av Finanstilsynet. sammen med blant annet Bank Norwegian, men det er rimelig å anta at de vil korrigere dette.

Vi tar de med her fordi Instabank har meget fleksible låneløsninger, inklusive såkalte brukskreditter. Rentene på kredittene beregnes kun fra det du bruker, i motsetning til vanlige nedbetalingslån, der rentene beregnes for hele lånesummen.

Bør vurderes fordi:

  • Banken har fleksible nedbetalingsløsninger.
  • Du får mulighet til nominelle renter helt nede i 7,99%.
  • Du kan søke om fleksibelt lån dersom du både trenger refinansiere, og vil ha en brukskreditt på samme tid.